Vi får vänta lite längre på uppföljaren till den legendariska processorkylaren NH-D15 från Noctua. Enligt företagets senaste produktplan kommer kylaren att dröja till början på nästa år

Noctua har sedan en tid tillbaka bekräftat att en ny generation av deras flaggskepskylare NH-D15 är på väg. Denna processorkylare har dock försenats flera gånger och nu har tillverkaren ännu en gång skjutit på lanseringen. Något som innebär att NH-D15 som först lanserades år 2014 kommer fortsätta vara deras toppmodell genom år 2022.

Noctua har publicerat en ny produktplan för sina kommande lanseringar. Här kan vi se att den kommande luftkylaren nu planeras att lanseras under första kvartalet nästa år. Innan dess har vi däremot en uppsättning andra lanseringar att vänta oss.

Innan nästa generations NH-D15 kommer Noctua sjösätta fläktgaller under 2022 års andra kvartal. Under det tredje kvartalet ser vi bland annat nya kylare för Intels Xeon-processorer och en hubb för upp till åtta fläktar. Framåt slutet av året ser vi nya fläktar i form av en fläkt på 140 millimeter, en tunn fläkt på 60 millimeter och en 40 millimeters fläkt som drivs av 24 V.

Sedan kommer nästa år att inledas med den nya toppkylaren, en fläkt menad att stå på skrivbordet och kylare användare samt en uppsättning vita varianter av Noctuas fläktar. Enligt den rådande produktplanen är det dock nästan ett år till dess att vi får se en ny processorkylare från tillverkaren.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments