Både Nvidia och AMD släpper nu drivrutiner för bättre flyt i PUBG samt att förbereda inför det kommande Beta-testet av Destiny 2.

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) har blivit omåttligt populärt och sålt i över åtta miljoner exemplar under de cirka 6 månader som spelet funnits tillgängligt via speltjänsten Steam i Early Access-utförande.
Spelet har fått sin beskärda del av kritik på grund av den avsaknad av ordentlig prestandaoptimering som det idag lider utav. Dock har nu både AMD och Nvidia släppts nya drivrutiner som bland annat ska ge mer flyt i PUBG.

AMD:s drivrutin ska bland annat ge upp till 18 procent bättre prestanda i PlayerUnknown’s Battlegrounds för ägare av grafikkort ur företagets purfärska Vega-serie.
Drivrutinen ska även leverera upp till fyra procent bättre prestanda i F1 2017 för Vega-användare och den förbereder även företagets grafikkort inför den kommande Betan av hypade Destiny 2.

Vill ni läsa exakt vad drivrutinen  Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.8.2 ligger till samt åtgärdar så finns det listat här tillsammans med länkar där man kan ladda ner drivrutinen.

Nvidias senaste drivrutin Game Ready 385.41 WHQL finns tillgänglig via GeForce Experience eller via Nvidias hemsida.
Drivrutinen lägger till stöd för ShadowPlay Highlight samt HBAO+ i PUBG, även stöd för det kommande beta-testet av Destiny 2 och en rad optimeringar för bland annat Quake Champions, ARK: Survival Evolved och Pro Evolution Soccer 2018.

För användare med flertalet grafikkort i sina datorer så lägger Nvidia även till nya eller optimerade SLI-profiler för bland annat ARK: Survival Evolved, Destiny 2, Lawbreakers och Secret World Legends.

Endast ett problem åtgärdades av Nvidia i denna nya drivrutin och det är ett problem som användare av Geforce GTX 970 har haft med spelet Quantum Break där plötsliga nedgångar i antalet bildrutor per sekund har inträffat. Något som ska ha åtgärdats i den senaste drivrutinen.

Den fulla dokumentationen för Nvidias Game Ready 385.41 WHQL drivrutin finns att läsa här.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments