Mobile World Congress 2012 drar snart av stapeln, och tillverkarna är lika sugna på att visa upp sina produkter som vi är att rapportera om dem! NHW.se är på plats under eventet, och för att underlätta för våra läsare att följa vår rapportering har vi nu satt upp en helt ny avdelning.

Redaktionen är just nu på väg till Barcelona för att bevittna årets största event inriktad på mobil elektronik i alla dess former. Vi planerar precis som sist, under Consumer Electronics Show, att komma med både videoklipp, nyhetsrapportering med allt från de stora till de allra minsta detaljerna i sann NHW.se-anda! I vanlig ordning har vi ett fullbokat schema, och möten inbokade med industrins största företag.

MWC2012_avdelningEnkelt att följa NordicHardware i Barcelona

Estad
atentos!

Vi har nu implementerat en ny avdelning i övermenyn dedikerat för just Mobile World Congress 2012, där samtliga nyheter och rapporter direkt från NHW.se kommer gå att hitta. De första nyheterna från årets största, och viktigaste event för mobil konsumentelektronik kommer ni kunna hitta framöver i vår nya MWC2012-avdelning.

Med vänlig hälsning, Redaktionen på NordicHardware!

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments