Med en färsk Nexus 7 ute på marknaden och ganska tydliga indikationer på vad vi har att vänta oss från nästa Nexus-smartphone, Nexus 5, råder fortfarande många frågetecken kring surfplattan av modell större. Nu har en Asus-tillverkad Nexus 10 skymtats i en läcka.

Den förra Google Nexus 10-plattan tillverkades av Samsung, och det har tidigare funnits en del indikationer på att den koreanska elektronikjätten skulle få kontraktet även för nästa upplaga. Dock har även Asus nämnts till och från, vilket trots allt också är en rimlig kandidat i och med sina andra Nexus-produkter.

I ett Twitter-inlägg har användaren Rage06, som enligt uppgifter arbetar för brittiska PC World UK, bifogat en bild av företagets butikslistor. Där syns en produkt vid namn “Google Asus Nexus 10 Asus Nexus 10” med ett pris på 349 pund, som i Sverige skulle kunna motsvara runt 3 500 kronor.

leak_nexus

Dock talas varken om specifikationer eller några bilder på själva enheten.

Enligt läckan ska produkter aldrig läggas in i systemet innan de är helt bekräftade från leverantören, vilket talar gott för dess korrekthet. Men utan ett officiellt uttalande från Asus eller Google får vi helt enkelt avvakta med slutsatser.


Relaterade nyheter

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments