Läckta bilder som visar upp kommande Samsung Galaxy Note 8 som inte avtäcks fören senare under månaden har nu hittat sin väg ut på nätet.

Bilder på vad som visar kommande Samsung Galaxy Note 8 har nu dykt upp på internet, det är Evan Blass som står för den uppsättning bilder som hamnat på nätet via hans Twitter.

Blass har länge haft för vana att komma över information och bilder på telefoner och dylikt som ännu inte hittat sin väg ut till butikshyllorna. Det började med en bild på vad som sägs vara framsidan av Galaxy Note 8, detta följdes snart upp med en bild som visar telefoner inte bara framifrån, utan även från sidan, dess baksida samt den tillhörande Stylus-pennan.

Lansering i augusti

Samsung planerar att officiellt avtäcka Galaxy Note 8 senare under augusti månad, dock visar dessa läckta bilder en del frågor som tidigare ställts angående enheten. Samsung har valt att utrusta telefonen med dubbla kameror på enhetens baksida, strax intill dessa kameror finnes även fingeravtrycksläsaren. Även den inbyggda Bixby-knappen kan ses på enheten högra sida.

Samsung hade en hel del uppmärksammade problem med Galaxy Note 7 som numera är en minst sagt ökänd enhet. Katastrofen med Note 7 visade sig dock inte återspeglas på Galaxy S8-familjen, som fick ett gott bemötande under våren.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
iphonerules
iphonerules
6 Årtal sedan

Note 7 hyllades som den bästa telefonen på marknaden av en i princip enig presskår. Det nu välkända problemet var batteriet. Inte “en hel del uppmärksammade problem” som artikelförfattaren påstår.