Under förra veckan framkom det att AppLovin lagt ett bud på att köpa Unity för 17,5 miljarder dollar. Något spelmotormakaren nu har tackat nej till och fortsätter sitt köp av IronSource istället.

För några dagar sedan blev det känt att företaget AppLovin lagt ett bud för att köpa spelmotorutvecklaren Unity för 17,5 miljarder dollar. Något som lät som att det kunde bli en något rörig affär med tanke på att Unity själva är mitt i en process att själva absorbera företaget IronSource.

Nu ska ledningen ha övervägt budet och valt att tacka nej. De fortsätter vara fristående och går vidare med uppköpet av IronSource för att stärka sin närvaro hos smartphones.

I sitt meddelande nämner företaget hur budet från AppLovin var helt oönskat. Man har alltså inte haft några tidigare planer på att sälja och hittat AppLovin genom någon slags jakt efter en köpare. Meddelandet nämner att Unitys ledning enhetligt kommit fram till att man inte tänker sälja och att de utvecklingsplaner man redan har är det bästa för företaget.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid