Speltillverkaren Ozone passar på att visa upp sitt senaste tillskott på tangentbordsmarknaden. Ozone Blade är som väntat riktat mot spelare och kommer bland annat med 128 kilobyte integrerat lagringsminne för att spara upp till 50 olika makro i fem separata användarprofiler.

Ozone väljer att satsa på ett vanligt membrantangentbord och fokuserar istället på att trycka in en bred funktionalitet i nya tangentbordet Blade. Förutom ett gediget inbyggt lagringsminne på 128 kilobyte har man försett tangentbordet med bakbelysning som går att växla mellan röd och blå färg samt regleras i intensitet.

Förutom de vanliga tangenterna har Blade även berikats med 10 makroknappar, multimediaknappar samt ett profilsystem som gör det möjligt att lagra fem olika profiler med totalt 50 olika makroinställningar.

Ozone läger även in ett spelläge där man enkelt kan stänga av Windows-knappen för att inte riskera en snabbvisit på skrivbordet under en hetsk spelsession.

Tangentbordet har en responstid på 1 millisekund och stödjer anti-ghosting. Vikten är på 1 140 gram och tangentbordet levereras med en 160 centimeter lång USB-kabel med guldpläterad kontakt. Ozone Blade ska börja säljas i mars 2013 men till vilket pris är ännu inte fastställt.

Uppdatering: Prislappen ska landa på runt 550 kronor inklusive moms.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments