Beta-testandet av PlayerUnknown’s Battlegrounds nya bana kallad Savage har nu börjat, banan erbjuder en mindre spelyta från början för ökad mängd action.

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) fortsätter att expandera. Nu har spelets kommande bana börjat genomgå speltester och spelets formel ändras märkbart i det nya området.

Den nya banan kallas för Savage och till skillnad från spelets tidigare banor så har Savage en mindre yta redan från början. Banan har ungefär en fjärdedel så stor yta som Miramar och Erangel, vilket bör leda till mer action på kortare tid.

I det nya området har det även lagts till ett dynamiskt vädersystem. Detta innebär att vädret kan skifta från klar himmel och soligt till disigt eller även kraftigt regn. Något som kan komma att ändra matcherna då spelare behöver anpassa sig efter reducerad sikt.

Savage genomgår just nu beta-tester, för den som är intresserad av att delta i dessa tester så går det att skriva upp via PUBG:s hemsida. Det kräver att man har en giltig kopia av spelet på PC och det är inte mycket svårare än att följa länken och trycka på “Authenticate With Steam”. Ha även i åtanke att din steamprofil måste vara offentlig medans du skriver upp dig för betan.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments