Razer Raptor – gamingjättens första datorskärm

0

Razers första gamingskärm, Razer Raptor, fångar redaktionens uppmärksamhet på CES-mässgolvet, med sin stilrena design och smidiga kabelhantering.

Vi kikar in hos Razer på CES 2019 för att stifta bekantskap med tillverkarens kanske största nyhet för det kommande året. Razer Raptor blir företagets första egna datorskärm, och i och med inklivet på skärmmarknaden vill man konkurrera inte bara med prestanda utan även med karaktäristisk design och funktionalitet.

Snabb IPS-panel på 27 tum

Sett till prestandan sluter sig Razer Raptor till en redan bred skara gamingskärmar med IPS-panel, QHD-upplösning (2 560 x 1 440) och 144 Hz uppdateringsfrekvens på 27 tum. Svarstiden specificeras till 1 ms, och Razer utlovar stöd för variabel uppdateringsfrekvens med AMD Freesync 2. Det finns ännu inget stöd för Nvidias implementation av Adaptive Sync, men Razer menar att det kan tillkomma på sikt.

Kabelhantering i foten

Raptor har en avskalad svart design, som är genomgående minimalistisk med undantag för den rand av RGB-lysdioder som löper längs med den breda skärmfoten. Inbyggt i foten finns även ett smidigt kabelhanteringssystem. Den skräddarsydda foten innebär dock att skärmen saknar VESA-stöd, tänkvärt för dig som byta till väggfäste eller skrivbordsarm.

Riktpriset blir cirka 700 dollar när Razer Raptor lanseras i USA och Kanada senare i år. Razer kan dock ännu inte delge några europeiska priser.Presenteras i samarbete med:

 

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments