Rockstar Games har nu släppt den tredje trailern för sitt kommande western-spel Red Dead Redemption 2 och mer innehåll sägs visas upp snart.

Red Dead Redemption 2 från utvecklaren Rockstar Games är ett av årets mest hypade spelsläpp. Nu har utvecklaren släppt den tredje trailern för spelet som inte bara visar upp imponerande grafikkvalité utan också lägger grunden för spelets handling.

Spelet kommer att utspelas år 1899, precis i slutet av eran som kallades “vilda västern”. Arthur Morgan och Van der Linde-gänget utför ett rån som går snett i staden Blackwater. Förövarna tvingas att fly genom spelvärlden med sheriffer och prisjägare hack i häl. Under flykten uppstår det spänningar och osämja mellan de olika gängmedlemmarna, inklusive Arthur, och han tvingas välja mellan sina egna ideal och det gäng som tagit hand om honom under många år.

Som om en ny trailer inte vore nog så har den tyska tidningen GamePro hävdat att förhandsvisningar av spelet kommer att komma så snart som senare idag (3 maj).

Red Dead Redemption 2 är planerat att lanseras den 26 oktober till Playstation 4 och Xbox One. Rockstar Games har ännu inte bekräftat eller avfärdat att det kan komma en PC-version vid ett senare tillfälle.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments