Inbjudningar har skickats ut från Samsung angående en presskonferens som kommer äga rum den 4 september. Medan inga produkter nämns ordagrant så antyder inbjudan att det rör sig om ett tillkännagivande av den beryktade Galaxy Note 3.

Läckor och rykten har lagt sig på hög angående nästa generation av Samsungs populära hybrid mellan smartphone och surfplatta med Wacom-digitizer, Galaxy Note 3. Bland de mer ihärdiga av dessa rykten är att telefonen kommer utrustas med Qualcomms antågande flaggskeppsprocessor Snapdragon 800, med fyra Krait 400-kärnor och grafikkretsen Adreno 330. Vissa regioner kan tänkas få en modell med Samsungs egen Exynos 5 Octa istället. Telefonen förväntas även bestyckas med 3 gigabyte internminne.

Medan årets IFA-mässa har varit en lämplig kandidat för utannonseringen av telefonen så har exakta uppgifter lyst med sin frånvaro. Nu bjuder dock Samsung in journalister och bloggare till en konferens den 4 september, det vill säga strax innan IFA går av stapeln. Konferensen, kallad Unpacked 2013, kommer hållas i samma stad som mässan, det vill säga Berlin.

samsung-unpacked-2013-2

Bild: BGR

Galaxy Note 3 nämns inte ordagrant i inbjudan, men starka antydningar återfinns i en medföljande bild. Bilden har en tecknad design och texten “Note the date […]” vilket mycket väl kan vara en anspelning på den kommande telefonmodellen.

Andra rykten antyder att Galaxy Note 3 kommer lanseras i samband med ett smart armbandsur från Samsung, och i det fallet bör vi även få se en sådan produkt antingen på Samsungs egen konferens eller under IFA strax därefter. Vi kan dock inte ännu rista någonting i sten, utan kommer behöva invänta 4 september med spänning.


Relaterade nyheter:

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments