Samsung Galaxy S8 Plus och dess mindre syskon har läckt ut på bild. Nu kan vi se den exakta storleksskillnaden mellan Samsungs kommande flaggskepp.

Tidigare har Samsung Galaxy S8-modellerna endast dykt upp på renderade pressbilder. Nu har båda syskonen dykt upp på en bild som bättre visar deras storleksskillnad och hur mycket av telefonernas framsidor som skärmarna täcker.

Bilden visar upp Galaxy S8 och S8 Plus med sina 5,7 tum respektive 6,2 tum stora skärmar. Telefonernas generösa skärmyta tack vare avsaknaden av en fysisk hemknapp på framsidan går att beskåda i dess helhet på bilden.

Oklart lanseringsdatum för Samsung Galaxy S8 Plus och S8

Tidigare har det ryktats om att telefonerna ska officiellt tillkännages av Samsung den 29 mars. Följt av en lansering den 21 april. Venturebeat rapporterar dock nu att även om Samsungs pressevent fortfarande kommer att inträffa den 29 mars så har lanseringen av modellerna skjutits upp. Det finns dock ingen anledning till förtvivlan då det rapporteras att lanseringen endast blivit uppskjuten med en vecka till den 28 april istället för den 21 april.

Samsung Galaxy S8 och S8 Plus avslöjas i bilder och specifikationer

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments