I sin nya reklamfilm så passar Samsung på att driva med Apple och deras Iphone-produkter och jämför dessa med sina egna flaggskeppstelefoner.

Filmen tar sin början år 2007 då Apple lanserade den första Iphone-modellen. Filmen hoppar sedan framåt till 2010, 2013, 2015 och till sist 2017, åren då Apple släppt de resterande Iphone-modellerna. Huvudpersonen i filmen införskaffar den nya Iphone-modellen så fort den blivit tillgänglig, men enligt reklamfilmen så har Samsung alltid legat i framkant när det gäller kvalité och funktioner.

Samsung levererar klart och tydligt en hel del pikar mot Apple genom reklamfilmen. Bland annat belyser man att Samsung hade både OLED-skärmar, vattentåliga telefoner och andra funktioner som Apple hakade på mycket senare.

I slutet av reklamfilmen får vi se huvudpersonen gå förbi en kö av människor som väntar på att lägga vantarna på den nya Iphone X. En person i kön har till och med en frisyr som påminner om den övre delen av skärmen på den nya Iphone-modellen. Huvudpersonen går dock bara förbi eventet och vi får se hur han övergett Iphone för att istället använda sig av en Samsung-telefon.

Vad tycker ni om Samsungs pikande reklamfilmer och jämförelsen mellan Iphone och Galaxy. Roligt och sant eller bara dumt?

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments