Idag lanseras piratliret Sea of Thieves och detta firar utvecklarna med en ny trailer och en minst sagt annorlunda twist på ordet “day 1 patch”.

Sea of Thieves, det senaste spelet från studion “Rare” sjösätts idag. I samband med detta släpper spelstudion en ny trailer, och spelare som är ivriga att testa på livet som pirat kan även få tillgång till ett speciellt klädesplagg för sin karaktär.

Många andra spel som lanseras idag får ofta en stor uppdatering på lanseringsdagen, dessa kallas ofta för “Day one patch”. Dock tar Sea of Thieves konceptet till en ny nivå, och spelare kan fram till den 29 mars köpa en ögonlapp som pryds med en röd etta (“Patch” på engelska är även “lapp” på svenska).

Sea of Thieves
Spelets finurliga day one patch! (bildkälla: PC Gamer)

Spelet är utvecklat i Unreal Engine 4 och finns tillgänglig till Windows och Xbox One. Det finns även stöd för “Crossplay”, vilket innebär att spelare på PC tillsammans med Xbox-spelare kan sprida skräck ute på haven.

En annan trailer trailer med allas favorit: Samwise Gamgee, även känd som Sean Astin i huvudrollen hittade sin väg till Youtube under gårdagen:

Spelet finns tillgängligt nu via Microsoft Store, priset ligger på 649 kronor, men den som skaffar Xbox Game Pass får tillgång till spelet utan kostnad.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments