Något som märkbart saknas från PC-plattformen i spelväg är stadiga titlar med inriktning på extremsport, något som kommande skateboard-spelet Session vill ändra på.

Spel som fokuserar på extremsport, speciellt skateboarding är något som inte har funnits i överflöd på PC-plattformen. Även på konsol har genren inte sett många titlar på senare år, en av de mest märkvärdiga spelserierna i genren var Skate som var konsolexklusivt och som inte har fått någon ny installation sedan 2010.

Den lilla spelstudion Creā-ture Studios siktar på att ändra detta, studion har jobbat på en prototyp för ett spel kallat “Session” som ska vara en “skateboardsimulator”, alltså ett spel mer likt Skate-serien än de legendariska Tony Hawk’s Pro Skater-spelen.

Den korta trailern som vi har här visar att det fortfarande finns mycket som behöver fixas och poleras innan Session är redo för lansering. Men med tanke på att spelet fortfarande är i ett prototyp-stadie och ändå lyckas väcka en del intresse så finns det en chans för att detta kan vara ett spel värt att hålla ett öga på.

För den som vill följa utvecklingen så finns Creā-ture Studios att finna både via Facebook och Instagram där man ibland delar med sig av korta videos och bilder från spelets utveckling. För den som är riktigt intresserad så kommer Session att få sin egen Kickstarter-kampanj som drar igång den 14 november.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments