Cyberpunk 2077 från spelutvecklaren CD Projekt Red har varit mycket på tapeten sedan den första trailern visade i år. Nu har vi även fått se den första biten video från det faktiska spelet i ett 48 minuter långt klipp.

Det finns många spelsugna som väntat på spelet Cyberpunk 2077 från spelstudion CD Projekt Red i många år. Än så länge har vi inte fått se mycket från spelet i sig, utvecklaren har dock under detta år gett ifrån sig ett par små bitar information här och där. Tills nu.

Under gårdagen startade CD Projekt Red en stream på sin Twitchkanal. Exakt vad denna var till för var under de första timmarna oklart. Det rörde sig om hundratals rader kod som radades upp under ett lopp om flera timmar.

Klockan 19:00 svensk tid däremot fick vi äntligen se den första videon någonsin som kommer direkt från spelet i sig. Detta är densamma demonstration som visades upp för en mindre skara människor bakom lyckta dörrar under årets E3-mässa.

Demonstrationen börjar med en snabb titt på menyerna nya spelare möts av där man får välja kön samt utseende på sin karaktär. Karaktären spelarna tar kontroll över kommer däremot inte gå att döpa efter eget tycke. Utan det är namnet “V” som karaktären kommer att bära.

Efter en kort introduktion var det dags att få se spelvärlden i sig och motta ett uppdrag från en av de stora lirarna i “Night City”. Sedan gavs en snabb försmak av uppgraderingssystemet för karaktären och sedan bjöds det på en kort biltur till den plats där det tidigare nämnda uppdraget utspelar sig.

Under demonstrationen nämndes det flera gånger att spelare kommer att kunna välja olika taktiker och göra olika val genom hela spelet. Något som sedan kan gynna spelaren senare i spelet, eller komma tillbaka och bita en i bakdelen.

Tyvärr så har det inte framkommit någon ny information vad gäller spelets lanseringsdatum. CD Projekt Red menar att spelet helt enkelt lanseras “när det är färdigt”. Tidigare har det bekräftats att spelet i skrivande stund ska vara spelbart från början till slut. Däremot kvarstår mycket polering och buggfixande som måste klaras av innan spelet når några butikshyllor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments