Den som är på jakt efter rabatterade spel att fylla ut sin hårddisk med kan ta en titt på Steam under de kommande dagarna då 2018 års halloween-rea är i fullt sving med upp till 85% rabatterat pris på vissa titlar.

Valves speltjänst Steam brukar vanligtvis hålla i fyra stora reor varje år. Dessa inkluderar Sommar, halloween, Vinter/jul/nyår samt en rea omkring påsktider. Dessa är naturligtvis inte satta i sten, men är ganska säkra vad rent generellt.

Således är det inte jätteförvånande att årets halloween-rea pågår just nu. Rean drog igång under gårdagen och kommer att vara aktiv till den 1 november. Med tanke på vilken högtid som rean går hand i hand med finns det en drös skräckspel till sänkt pris. Bland dessa finns till exempel Vampyr vars pris sänkts med 33 procent, Dead By Daylight som har ett 50 procent lägre pris och Alien Isolation vars pris kapats med hela 75 procent.

Även en rad VR-spel inom samma genre, till exempel Killing Floor: Incursion och Don’t Knock Twice har just nu fått sina prislappar sänkta med 67 respektive 50 procent.

Även ett mindre antal skräckspel ges nu ut helt gratis till användare som känner för att utöka sitt spelbibliotek utan att behöva öppna plånboken.

Trots att den nuvarande rean har en ganska klar riktning är det dock inte bara skräckspel som erbjuds med prissänkningar. Spel som Shadow of the Tomb Raider, Warhammer: Vermintide 2 och Rocket League finns just nu att införskaffa med 34, 50 respektive 40 procent lägre pris.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments