Antec P8 är en upphottad version av Performance One-serien och kommer med ett nytt utseende som håller seriens estetiska profil men med ett tillägg, härdat glas.

Antec har tillverkat produkter till datormarknaden sedan 80-talet och Performance One serien är en av deras äldsta och mest populära serie av produkter, där kylning och prestanda har varit i fokus. Att Antec skulle hoppa på tåget med härdat glas kände vi inte som något oväntat eftersom detta är den nya trenden efter RGB hetsen.

Stilrent och rymligt.

Denna gång tar vi en titt på Antec P8 som sticker ut en del från sina föregångare i serien Performance One. Antec hoppar på trenden med härdat glas och vill på så sätt attrahera användarna som vill visa upp sina komponenter istället för att gömma dem i en plåtlåda. Antec P8 implementerar det härdade glaset på klassiskt vis med att byta ut ena plåtsidan till härdat glas med i en mörkare färgton.

Subscribe
Notifiera vid
3 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
6 Årtal sedan

Visuellt ger det ju intryck av att vara en astmatisk design med alldeles för smala springor att suga in luften genom. Det hjälper inte (så mycket) att ha stora kylare inuti om luftflödet genom lådan är snålt tilltaget.
En bra kyllösning till denna låda är vattenkylning med konvektorn monterad utvändigt.

6 Årtal sedan
Reply to  Patrik Blom

Smala springor är väldigt flödesrestriktiva jämfört med likadant placerade större hål som på P183, och bidrar (jämfört med densamma) faktiskt till *ökad* ljudnivå eftersom fläktarna innanför måste arbeta hårdare för att skapa samma luftflöde.