Cooler Master Cosmos C700P är inte ett chassi för den svaga med sina 22 kg, men med vikt kommer utrymme, stabilitet och många möjligheter.

Taiwanesiska företaget Cooler Master har under en tid satsat mer och mer på chassin som är modulära i sin design. Vilket skall underlätta modifieringar och möjligheten till att bygga om chassit efter användarens egna tankar och behov. Nu har företaget även inkluderat sin fysiskt största serie chassin Cosmos in i detta koncept. Flaggskeppet Cooler Master Cosmos C700P är en riktig best som går att skruva ner i bitar och sättas ihop i flera olika kombinationer och kommer självklart med både härdat glas samt RGB-belysning.

Stort och iögonfallande

Idag tar vi alltså en närmare titt på Cooler Masters senaste skapelse i Cosmos-serien. C700P fortsätter Cosmos-trenden av att vara rymligt, göra plats för stora komponenter och helt enkelt vara just riktigt stort och maffigt.

Utsidan behåller vissa karakteristiska drag från tidigare versioner i Cosmos serien så som fötterna och handtagen, men där slutar likheterna och dem nya funktionerna kommer fram.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments