Corsair Crystal 570X är en entusiastorgie i glas och stål. Det är genomtänkt och välbyggt, men den utstickande designen är inte helt utan kompromisser.

Det finns lika många designsmaker som det finns datorbyggare, och den stationära datorn har länge varit ett uppskattat medium för att sätta en personlig prägel som användare. Intresset för att visa upp sina komponenter med fönster och belysning har gjort en renässans på senare år, och det är någonting vi ser återspeglat hos flera av världens största chassitillverkare.

En djupdykning i glas och RGB

Den här gången ska vi ta en titt på flaggskeppet i Corsairs nya Crystal-serie entusiastchassin. Snarare än att sikta på en minimalistisk svart design som företaget gjort sig kända för så är Crystal-serien riktad mot användare som antingen vill visa upp sina byggen för andra eller bara gillar att själva titta på den underliggande tekniken snarare än att dölja den bakom en plåtpanel.

Resultatet är ett bastant chassi i stål och härdat glas kallat 570X, som även levereras med Corsairs nya RGB-belysta SP120-fläktar. Men att bygga ett så pass öppet chassi innebär också flera viktiga designutmaningar.

Subscribe
Notifiera vid
2 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Tobias Gerhardsson
7 Årtal sedan

270 cm hög CPU-kylare, njaee.