Netonnet vill in i chassi marknaden och lanserar en ny variant av deras serie Mission SG, denna gång med härdat glas och RGB Fläktar.

Den svenska återförsäljaren Netonnet vill inte enbart sälja andra företags produkter utan vill även få ut egna på marknaden. Därav släpper de en ny variant av Mission SG-serien under eget varumärke, med många kylningsmöjligheter, härdat glas och RGB fläktar.

Härdat glas och RGB-fläktar

Denna gång har vi fått chansen att titta närmare på Netonnets nyaste tillgång i Mission SG-serien. Med dess sidopaneler och front i härdat glas så ger detta chassi dig inte bara chansen att visa upp dina komponenter utan även dina kabeldragningsfärdigheter.

Subscribe
Notifiera vid
10 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas Jewerén
7 Årtal sedan

Verkar vara ett Solleron SR-630GG, Hoppas att de tar in deras kub, SR-555GG också.

XeroXero
7 Årtal sedan

Hej Tack för en noggrann genomgång och generellt en bra artikel. Såg några språkliga grejjer som du kanske vill ändra. Försökte hitta en möjlighet att maila detta till dig personligen men hittade inget. Du kan ta bort denna kommetaren när du läst den. OK, nu har jag inte korekturläst supernoga men detta var vad som stack ut när jag läste ingenom texten: Alla “dem” ska bytas till “de” förutom i “Är du en av dem” på sidan 2 På sidan 4 “Att få in nätaggregatet i chassit va lite små trångt” borde vara “Att få in nätaggregatet i chassit var… Läs hela »

XeroXero
7 Årtal sedan
Reply to  XeroXero

Såg att min egen kommentar behöver lite korrektur också 🙂

Morkul
7 Årtal sedan
Reply to  XeroXero

Seriöst? Ska du tillrättavisa angående de och dem så se till att gör det korrekt. Ja det är fel på vissa ställen men långt ifrån alla dem ska bytas ut med de.

Enkelt tips angående de och dem ‘r att använda jag/mig som exempel i meningen. Många har betydligt lättare att avgöra jag/mig en de/dem. Om en mening fungerar med jag så är det de som ska användas och tvärtom.

XeroXero
6 Årtal sedan
Reply to  Morkul

Var menar du att “dem” är korrekt förutom undantaget jag själv tog upp?

XeroXero
6 Årtal sedan
Reply to  Morkul

Serriöst Morkul, ska du tillrättavisa någon som kommer med korrigeringsförslag så kanske du borde se till att göra det korrekt – det är liksom en ny nivå av fail. Så jag upprepar: Var menar du att “dem” är korrekt förutom undantaget jag själv tog upp?
Ditt enkla tips är faktiskt inte så enkelt heller, väldigt många blandar ihop jag och mej också.
Till Nordic Hardware – kanske skulle ni införa en korrigeringsförslagsknapp/länk till era artiklar eller en möjlighet att maila direkt till artikelförfattaren så vi slipper sådant här tjafs i kommentarsfältet.

XeroXero
6 Årtal sedan
Reply to  Patrik Blom

Jag är helt ok med det. Det var inte menat som negativ kritik utan som förslag till förbättringar. Vi gör ju alla fel ibland och då är det bra om vi kan få hjälp.

6 Årtal sedan

samma chassi som Rosewill Cullinan