Ett m-ATX chassi med fokus på hög byggkvalité och design. NZXT sparar inte på krutet med H400i som i harmoni bjuder på både glas och metall.

Det Amerikanska företaget NZXT har under en längre tid varit aktiva chassitillverkare och är kanske mest kända för sitt Phantom chassi som va stort och hade för tiden en lite udda formgivning. NZXT var även först med ett vitt chassi som gjorde succé och har där efter fortsatt tillverka både vita, svarta och även andra speciella färgkombinationer. Nu lanserar företaget en helt ny chassiserie: H-series och det som gör denna chassi serie mer unik är att alla modeller är byggda helt i metall, alltså inga större delar är i plast.

Säregen invändig design

Denna gång tar vi alltså en närmare titt på NZXTs senaste serie av chassin H-serien, och närmare bestämt m-ATX modellen vid namn H400i. Ett kompakt chassi som bjuder på möjligheter till mer avancerat kylning utan att tumma på kvalitén.

Med en stilren yttre design så skiljer inte H400i sig särskilt mycket från andra m-ATX chassin med en sida i härdat glas, men det är insidan bakom glaset som ger ett unikt utseende.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments