TEST  WD TV Live Hub är en av de senaste alstren på en allt jämt växande marknad för stationära mediaspelare. Hårddisktillverkaren WD skeppar idag flest hårddiskar på marknaden och är inte sena att använda lagringstekniken i sina mediaspelare. WD TV Live Hub ska nämligen agera både mediaspelare och central lagringsplats för din digitala underhållning.

För ett par år sedan var mediaspelare bland det hetaste som fanns. Och den lyckade lanseringen av Boxee Box visar att produktsegmentet lever i högsta grad. Dessutom har tillverkarna som var med i den första vågen av produkter lanserat uppföljare.

En av de mest uppskattade spelarna för något år sedan var WD TV Live. En liten enkel spelare med stöd för många filformat. Den gick att hitta för under 1 000 kronor och var inget dåligt köp för det priset (idag är den ännu billigare). Westen Digital har dock kommit med en ny mediespelare – WD TV Live Hub – vilket namnet antyder har ambitionen att inte bara vara en uppspelare av media utan också via en 1 TB hårddisk ha kapacitet att vara medianavet hemmet.

wdhub.inled

Mediapelare har många olika funktioner för musik och bildvisning med mera, men i vårt test ligger fokus på vad WD TV Live Hub kan göra för ditt filmtittande. Vi gillade WD TV Live när vi testade den förra året, frågan är hur det går för WD TV Live Hub.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments