Windows 10 har snart funnits tillgängligt i ett helt år. Nu är det endast timmar kvar för Windows 7 och 8 användare som vill få en kostnadsfri uppdatering för sina system. I augusti månad så kommer samtidigt så kallade Anniversary Update. En stor uppdatering till Windows 10, som kanske inte ändrar operativsystemet från grunden, men som säkerligen har ett par punkter som användare lär uppskatta.

Snart är inte Windows 10 gratis längre

Microsoft har låtit Windows 7 och 8 användare uppdatera till Windows 10 helt gratis under det första året av operativsystemets liv. Dock är den tidsfristen snart ute och den 29e Juli klockan 23:59:59 svensk tid så försvinner chansen för en gratis OS-uppdatering.

På The Verge har man samlat några av godbitarna från den stora uppdateringen. Bland annat så nämns att tillägg för Microsofts nya webläsare “Edge” äntligen kommer att bli tillgängliga. Även Windows 10 appar till Xbox One och förbättringar till Skype och Cortana samt Bash till Windows 10 är några av de saker som tillkommer eller förbättras i Windows 10 Anniversary Update.

Anniversary Update blir tillgänglig den 2a Augusti 2016.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments