Adata visar upp nästa generations SSD med 3D TLC NAND

0

Adata visar upp olika lagringslösningar och den kanske mest intressanta är en SSD som ger anständig prestanda. Priset kan bli en positiv överraskning.

Adata hade något lite extra att visa upp under CES som borde göra entusiaster glada. Deras XPG SX8200 SSD använder sig nämligen av 3D TLC NAND för att uppnå likvärdig prestanda med några av dagens mest populära SSD, men med hjälp av just 3D NAND-tekniken borde den kunna pressa priset i konkurrensen.

Exakt vad den kommer att kosta vet vi ännu inte, men prestandan de pekar på, 3200MB/s läsning och 1700MB/s skrivning, är i linje med vad man förväntar sig av en entusiast-SSD idag. Det är en M.2-enhet med kapacitet upp till 960GB och NVM3 1.3-stöd. Den kommer att dyka upp på marknaden inom kort och borde kunna driva priserna i nedåt i detta prestandasegment.

Vill man ha något ännu värre visade Adata upp en server med 36 st M.3 SSD-enheter som i teorin skulle kunna uppnå prestanda på uppemot 100GB/si en RAID-konfiguration. Samt med ett back-bone och nätverksbandbredd på totalt 300 GBit/s. Vi vet inte vad denna underbara sak kommer att kosta, men den är inte för oss dödliga.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments