Efter ett dygn av en mer eller mindre händelselös stream på Twitch har Bethesda nu bekräftat att ett nytt spel i Fallout-serien som bär namnet “Fallout 76” är på väg.

Som en blixt från klar himmel har nu spelstudion Bethesda bekräftat att ett nytt spel i serien Fallout är på väg.

Spelet kallas Fallout 76 och än så länge finns det inte mycket information att gå på. Omkring 30 sekunder in i den korta trailern kan man se datumet 27 oktober 2102, något som kan vara en fingervisning till när spelet utspelar sig.

Skulle Fallout 76 ta plats år 2102 handlar det alltså om en tid långt innan Fallout 3, New Vegas och Fallout 4. Det skulle även innebära att spelare kommer att få uppleva Fallout-världen som den var cirka 25 år efter att atombomberna föll.

Just siffran 76 spekuleras vara knuten till valv 76, ett av de kontrollvalv som byggdes och var menat att husera omkring 500 invånare och sedan automatiskt öppnas 20 år efter att det förslutits.

Än så länge har vi endast spekulationer att gå på, som att låten som spelas i trailern indikerar på att spelet tar plats i delstaten West Virginia.

Den som är sugen på mer Fallout får hålla ett öga på den officiella hemsidan, alternativt vänta en kort tid tills årets E3-mässa går av stapeln då kan vi kan komma att få mer information om det kommande spelet.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments