Viewsonic har så släppt fullständig information om sin beryktade 7-tums tablet ViewPad 7. Vi har sett en strid ström av rykten kring Viewsonics intåg på tabletmarknaden men nu kommer även företagets officiella tillkännagivelse, lagom tills den visas upp under IFA 2010.

 

Viewsonic Viewpad 7 kommer att bygga kring en bildskärm på 7 tum och med Googles Android 2.2 FroYo operativsystem väntas vi hitta en ARM-baserad processorkrets, av vilket fabrik har dock inte avslöjats.

Bland enhetens specifikationer hittar vi en 3-megapixel kamera sensor, VGA-webbkamera samt stöd för WiFi, 3G och Bluetooth. Lagring sker på enhetens integrerade minne (storlek okänd) eller på microSD-kort med upp till 32GB lagringskapacitet. Andra trevliga funktioner är en G-sensor samt A-GPS.

view

Den 7-tum stora bildskärmen är av kapacitiv touch modell och använder sig av en LED-bakbelysning. Viewsonic kommer att visa upp den nya tabletenheten under IFA 2010 första veckan i september och prislappen väntas ligga på drygt 4 000 kronor inklusive moms.

view2

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Wingman
13 Årtal sedan

Vi får se vilka av alla tablets (utom Ipad) som överlever bäst. Offtopic, någon från NHW kommer att finnas på plats på IFA?