Sponsrat – Denna artikel presenteras av Webhallen
Black Friday tjuvstartar redan nu! Missa inga heta erbjudanden samtidigt som vi listar saker att tänka på när du väljer butik för årets REA-helg.

Så var årets Black Week äntligen här och snart även Black Friday. En vecka som varje år bevakas spänt av inte minst hemelektronikintresserade konsumenter för att hitta ett riktigt kap.

Men vad gör ett köp till ett en bra affär utöver ett billigt pris? Valet av butik kan spela stor roll för din helhetsupplevelse av köpet. Här kommer därför några saker att tänka på när du väljer butik att handla från under Black Friday, eller under årets andra dagar för den delen.

Både nya och trogna kunder är värda något extra

Alla har vi någon gång sett att nya kunder kan få åka räkmacka eller betala mindre bara för att det finns nykunds-erbjudanden. Strategin i sig är inte fel, så länge butiken också tänker på stammisar och återkommande kunder.

Achievements och förmåner för trogna kunder

Webhallen ser sina kunder som ett community och erbjuder därför ett system där du som kund samlar XP på och rankar upp ditt konto hos Webhallen. Köp av produkter på Webhallen ger dig XP och allt eftersom du levlar upp låser du upp speciella förmåner såsom billigare frakt, prioriterad packning och förturer. Det finns även mängder av achievements att låsa upp där en återkommande ingrediens är riktigt torr humor.

Läs mer om hur du blir medlem här!

Betala på ett sätt som passar dig

Som människor har vi olika preferenser när det kommer till betalningar. Vissa blippar kortet, andra kör chippet medan andra swishar. Oavsett vilken typ av betalmetod du föredrar så är det alltid smidigt att handla från en butik som erbjuder flertalet olika lösningar. Titta alltid vilka betalmetoder som butiken erbjuder innan du handlar så slipper du besvikelser i kassan.

Allt från Swish till kontanter och kryptovalutor

Webhallen erbjuder i princip alla moderna betalsätten som finns för att du ska kunna välja just den metod som passar dig bäst. Här är några av de betallösningar som finns hos Webhallen.

  • Faktura, Kort, Internetbank eller Delbetalning via Klarna
  • Paypal
  • Bitcoin eller Bitcoin Cash
  • Webhallen delbetalning
  • Swish

Om du är old school och fortfarande rockar kontanter så är du alltid välkommen att besöka någon av Webhallens butiker.

Man måste kunna ångra sig

Öppet köp är en annan viktig kugge för att ett köp ska kännas tryggt. Öppet köpt låter dig ångra ditt köp och få pengarna tillbaka. Säkerställ att butiken du handlar från erbjuder öppet köp och vad villkoren är för just den butiken och varan du är intresserad av.

60 dagar att fundera

Webhallen dubblar det normala och erbjuder 60 dagars öppet köp* vilket gör att du har fram till slutet av Januari på dig om du skulle ångra dig med något av dina Black Friday-köp. Det ger en förlängd och ökad trygghet oavsett om det rör sig om billiga eller dyrare prylar.

*Läs på hur öppet köp fungerar för olika produkter.

Det är många aspekter som räknas in för att ett köp ska kännas sådär riktigt bra och ovannämnda punkter är bara några av dem. Black Friday handlar om bra erbjudanden och  chansen att kunna göra bra klipp. Om de sedan också kommer från en butik med schyssta villkor så är blir upplevelsen som handen i handsken.

Här är några speciellt utvalda erbjudanden från Webhallen för NordicHardwares läsare att kika närmare på (Obs. Alla länkar går direkt till Webhallens kampanjsajt).

Shoppa lugnt och ha en trevlig helg!

Sponsrat – Denna artikel presenteras av Webhallen
Subscribe
Notifiera vid
2 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Bengt-Arne Johansson
4 Årtal sedan

BF är verkligen handlarnas tidpunkt! Alt är tillåtet när det gäller att lura folk till köp då rabatterna inte är något annat än produkter som blivit prishöjda en till två månader tidigare. Det gäller hela ledet från leverantörer till handlare, något som brukar kallas för “Kartell…”… Att man går runt systemet med leverantörers hjälp då leverantörerna ändrar lite på sitt produktnummer och lägger till något litet i beskrivningen som även finns på den ursprungliga produkten. Det blir då inte samma vara på pappret, fastän det in i minsta detalj ändå är samma produkt om man synar produkten. Vi får hoppas… Läs hela »

TakingThePiss?
TakingThePiss?
4 Årtal sedan

“Här är några speciellt utvalda erbjudanden från Webhallen för NordicHardwares läsare att kika närmare på (Obs. Alla länkar går direkt till Webhallens kampanjsajt).” – Sony Hörlurar WH-1000XM3 Jaså? Jag hittar dom då inte på kampanjsajten. Dessutom kostar dom tydligen 3490kr, om man ska tro Webhallen själva. Enligt http://www.prisjakt.se är Webhallen bland de absolut dyraste affärerna och höjde tydligen priset med 800kr så sent som idag 29/11: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?pu=4912200 Nu har jag kikat närmare på erbjudandet och har dragit slutsatsen att dessa hörlurar kommer att bli införskaffade av mig från en annan affär.. Trots det vill jag, som den NordicHardware-läsaren jag är,… Läs hela »