Graphite 760T är ett nytt chassi från välrenomerade Corsair där tillverkaren lyckats med konststycket att skapa ett chassi som låter dig visa upp dina komponenter på ett stilrent och sobert vis. Ett på det stora hela påkostat och högkvalitativt datorchassi för de dedikerade entusiasterna.

Corsair 760T är en modell i Graphite-serien som inriktar sig åt prestanda och design med lite mer fria former än deras Obsidian-serie som vi tittat närmare på flera gånger tidigare. Medan Obsidian-serien varit mer traditionellt minimalistik i sin design tar Corsair ut svängarna något med Graphite, utan att för den delen överge grundtanken med stilrena chassi som inte sticker i ögonen.

Relaterade tester:

Corsair 760T är snarare mer eller mindre byggt för att du ska kunna visa upp dina komponenter, med hjälp av ett mycket stort sidofönster i plexiglas. Chassit marknadsförs som en full tower modell men känns trots allt mer som ett miditower eller åtminstone ett av de mindre fulltower-modeller vi testat. Konstruktionen andas som vanligt hög kvalite där materialvalet är en blandning av metall och plast.

Corsair_760T_01

Specifikationer  
Formfaktor Full-tower
Fläktplatser 2 x 120 mm (front) / 2 x 140 mm (front) inkluderade
3 x 120 mm (topp) / 2 x 140 mm (topp)
1 x 120 mm (bak) / 1 x 140 mm (bak) inkluderad
1 x 120 mm (botten)
Optiska Enheter 3
Hårddiskplatser 6 x 3.5″/2.5″4 x 2.5″
Frontpanelsanslutningar 2 x USB 3.0
2 x USB 2.0
Audio In/Ut
Expansionsplatser 9
Maxslängd på Grafikkort 450 mm
Maxhöjd på CPU-kylare 170 mm
Mått 568mm × 246mm × 564mm (H×B×D)
Vikt 11,2 kg
Pris

Corsairs modeller som har gått igenom vårt testlabb har hållt ett överlag bra omdöme, i synnerhet modellerna ur Obsidian-serien. Det ska bli intressant hur det första chassit från deras Graphite-serie tar sig an våra tester.

Subscribe
Notifiera vid
2 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Kobo
Kobo
10 Årtal sedan

Den första bilden är fel när man klickar på den.

Bot
Bot
9 Årtal sedan

Det vita och svarta ser inte synkat ut, mycket märkligt färgtema i min mening.