Med fokus på härdat glas, RGB och en attraktivt prislapp ger sig FSP in på chassimarknaden. Vi testar hur tillverkarens senaste chassi CMT510 står sig mot konkurrensen.

Taiwanesiska företaget FSP Group är en av världens största tillverkare av strömförsörjningsenheter, med produkter för såväl sjukhusutrustning som för konsumentdatorer. Men på senare år så har företaget även breddat sin produktkatalog för just marknaden kring konsumentdatorer och lanserat chassin. Vi har idag fått chansen att titta närmare på en av deras senaste chassin CMT510 vilket är ett ATX-chassi i stål och härdat glas med en prislapp under 1 000 kronor, men kan det stå upp mot dyrare chassin från konkurrenter som Corsair och NetOnNet?

Härdat glas för halva pengen

CMT510 är ett ATX chassi som följer dagens trend med mycket härdat glas. CMT510 ger inte bara ett stilrent intryck men bryter även ny mark med att erbjuda tre sidor i härdat glas och en prislapp på runt 800 kronor. Vilket är ungefär halva priset mot konkurrenter i samma storlek som Corsairs Crystal-serie och NetOnNets Mission SG GGX 3.5 Tempered glass.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments