Dell förbereder just nu lanseringen av U3818DW, en ultrabred, välvd skärm låter dig använda samma mus och tangentbord till flera datorer.

Dell Ultrasharp U3818DW är en kommande datorskärm med en 37,5 tum stor skärmyta och en upplösning på 3 830 x 1 600 pixlar. Panelen är även välvd och har stöd för Freesync. Dock har Dell inte avslöjat alla specifikationer – den exakta uppdateringsfrekvensen är fortfarande okänd.

Inbyggd KVM-switch

Skärmen är en del av Dells serie med så kallade Infinityedge-skärmar, detta innebär att tre av skärmens kanter är extra tunna. U3818DW är även utrustad med en KVM-switch, som automatiskt kopplar om inkopplade tillbehör såsom tangentbord eller mus till den anslutna dator som är aktiv. Skärmen klarar även av att skicka upp till 100 watt via en USB Type-C-kabel för att ladda till exempelvis bärbara datorer eller mobiltelefoner.

Andra specifikationer inkluderar uppdateringsfrekvens på 1 millisekund, möjligheten att visa upp 99% av sRGB-färgspektrumet samt bildingångar i form av en Displayport och två HDMI.

Skärmen ska lanseras den 23 juni och har ett riktpris på 1 500 dollar, eller cirka 15 000 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Gustav Gager
Admin
7 Årtal sedan

Härligt att det börjar bli vanligare med USB-C och strömförsörjning. Nu hoppas jag att det ska börja komma ner till de vanliga 24″ och 27″ skärmarna som kostar runt 3000kr.