EKWB är kända för sina många olika vattenkylningslösningar och nu lanserar företaget nya kylflänsar för DDR-minnen – redo för vattenkylning.

Vattenkylda minnesmoduler hör inte direkt till vanligheterna men är samtidigt ett populärt grepp hos både entusiaster och moddare som vill ge sin dator lite extra kärlek. Medan vattenkylning på minnesmoduler sällan ger några märkbara skillnader i modulernas prestandapotential är det aldrig fel med svalare temperaturer och särskilt i vattenkylda system kan det annars bli ont om luftflöde kring minnesmodulerna.

Mest intressant är kanske kylningslösningen för chassimoddare och entusiaster som vill visa sitt system från dess bästa sida. Med detta sagt är det därför ingen överraskning att EKWB nu satsar på nya stilrena kylflänsar för DDR-minnesmoduler som är redo för vattenkylning. Företaget utökar sin EK-RAM Monarch-serie med nickelpläterade kylflänsar som tillsammans med vattenblock ur Monarch-serien kan hålla dina minnesmoduler svala och göra det i stil.

Paketen som säljs kommer med kylflänsar för två moduler (passa i princip alla DDR3/DDR4-moduler) och kostar motsvarande 300 kronor för svartanodiserade modeller och 350 kronor för de nya nickelpläterade modellerna. Ett tillhörande vattenblock kostar drygt 330 kronor eller 450 kronor för ett block som kan kyla 4 moduler samtidigt.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments