Armband med böjbart batteri femdubblar Apple Watch batteritid

1

En av akilleshälarna hos påkostade smarta klockor är batteritiden, vilket Libest vill lösa med böjbara batterier i ett armband som trådlöst laddar din Apple Watch.

Libest är en koreansk aktör som specialiserat sig på böjbara batterier som kan byggas in i exempelvis kläder och smycken. På MWC 2018 får vi kika närmare på ett av företagets första konsumentprodukter i form av ett batteribestyckat armband till Apple Watch.

Produkten kallas Liflex Strap och ser till det yttre ut som ett vanligt (om något brett) läderarmband till Apple Watch. Armbandet laddar klockan trådlöst via Qi, och enligt Libest ska den fullstora varianten ha tillräcklig kapacitet för att femdubbla batteritiden hos klockan vid normal användning, det vill säga från cirka en dag till cirka fem dagar.

Liflex Strap kommer inom kort lanseras i Korea, men huruvida det även blir en europeisk lansering är fortfarande oklart. Riktpriset ligger dock i överkant, med en nuvarande ribba på 399 dollar eller nästan 4 000 kronor – i linje med vad en faktisk Apple Watch kostar.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Tobbe
6 Årtal sedan

(•̀ᴗ•́)
∮’|⌏
_./|.__