I samband med lanseringen av LGA1156 och LGA1366 där Intel ansåg att monteringshålen skulle skilja ett fåtal millimeter av helt okända skäl så visade Noctua vad sann support var genom att erbjuda gratis monteringskit till de som köpt en kylare från Noctua. Noctua håller nu på med att arbeta fram en lösning även för LGA2011 och tänker göra exakt samma sak ännu en gång.

Noctua har planer på att ge samma support som tidigare när man på Computex såg en prototyp av uppgraderingskitet till LGA2011. Den bygger på företagets SecuFirm 2-design och ska låta dig installera alla kylare från Noctua som släpptes efter 2005 på den nya LGA2011-sockeln från Intel där vi får se den spirituella uppföljaren till LGA1366 med Sandy Bridge-E.

Noctua_LGA2011

Det som behövs för att få det här kitet hemsickat är bevis på inköp vilket i de flesta fallen handlar om ett kvitto. Om ett sådant saknas kommer det säkerligen även att säljas löst i butik för en mindre summa pengar.

Källa: TechPowerUp!

Subscribe
Notifiera vid
3 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Poontus
13 Årtal sedan

tack för nyheten, detta skall utnyttjas, min senaste Noctua kylare av fetaste modell har jag inte änns haft tid att packa upp…

Mean Machine
Mean Machine
13 Årtal sedan

De har ju haft samma fästen på alla kylare de någonsin tillverkat, så det är ju inte så svårt i praktiken.