Dells läckra proffsdator XPS 13 lanserades för första gången 2014. Nu tar vi en titt på den senaste upplagan och jämför med dagens supertunna alternativ.

Den här artikeln är en del av Svenska laptopguiden, vårt löpande test av bärbara datorer. Där hittar du alltid våra aktuella rekommendationer, länkar till alla våra bärbara datortester och andra relaterade artiklar.

Ultraportabla arbetsdatorer har aldrig tidigare varit smidigare än vad de är idag, och datortillverkarna pressar ständigt gränserna för hur mycket dator du kan få i ett tunt och kompakt format. I flera fall sker det dock inte utan uppoffringar, inte minst vad gäller anslutningar.I den här artikeln har vi tagit en titt på den senaste generationen av Dells populära proffsdator XPS 13. Med sina tunna skärmramar och sin gedigna aluminiumdesign har den prisats som ultraportabel arbetshäst sedan den första versionen lanserades 2014. Den senaste upplagan har grunddesign, men med Intels Kaby Lake-processorer under huven och stöd för Thunderbolt 3.

Men hur står sig den nu över tre år gamla designen mot dagens supertunna ultrabooks? Vi tar en närmare titt i testlabbet!

OBS! I det här testet använder vi referensresultat från två andra ultrabooks (Asus Zenbook 3 och Acer Swift 7) som ännu inte har publicerats som egna testartiklar. Fullständiga tester även på dessa modeller kommer inom kort!

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments