Transformera din Razer-telefon till en laptop med Project Linda

Ta mobilspelandet till nästa nivå genom att docka den i en laptop

0

Razer vill hitta nya sätt att dra nytta av sin Razer Phone. Project Linda är en dockningsstation i form av en laptop som gör din mobil till en dator.

Ett av Razer Phones stora dragplåster är att telefonen ska vara kraftig nog för att ge användare en optimal spelupplevelse. Dock är det inte alltid lätt eller bekvämt att nyttja kraften hos en smartphone med tanke på formatet.

Razer visar under CES 2018 en produkt som för närvarande går under namnet Project Linda som kan beskrivas som ett skal i form av en bärbar dator för Razer Phones.

Din Razer Phone är hårdvaran i Project Linda

Istället för en pekplatta nedanför tangentbordet har Project Linda helt enkelt ett hål där en Razer Phone placeras. Telefonen kopplas sedan tillsammans med datorn via en USB Typ-C kontant (en process som har ett av de mest tillfredsställande ljuden vi hört) och sedan drivs hela riggen av den hårdvara som finns i telefonen.

Detta ger användare en större skärm samt ett fysiskt tangentbord för telefonen vilket gör det mycket smidigare att till exempel redigera bilder, spela, kolla på film eller vad man nu känner för.

Inuti själva skalet hos Project Linda gömmer sig ett extra batteri samt en dedikerad lagringsenhet.

Då produkten fortfarande bara är ett koncept så har vi tyvärr ingen information om batteriets eller lagringsenhetens kapacitet.

Pris och tillgänglighet fortfarande oklart

När och om Project Linda faktiskt lanseras som en fullfjädrad produkt återstår att se. Som tidigare nämnt är detta fortfarande i konceptstadiet. Därför finns det för närvarande inga uppgifter om vad prislappen kan tänkas hamna på eller när en lansering kan komma att ske.

Det Razer siktar på just nu är att få in så mycket feedback som möjligt från communityt och användare av Razer Phone för att se om det finns ett intresse för denna produkt och vad man kan förbättra innan den skarpa lanseringen, om den faktiskt inträffar.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments