Sony släpper idag sin senaste firmware för spelkonsolen Playstation 4 och bland nyheterna är det en som stor ut lite extra – möjligheten att streama spel från din konsol till din PC eller Mac.

PS4 får streamingstöd precis som Xbox One

Det är Sonys nya firmware 3.5 som gör det möjligt för spelare att streama sina spel från spelkonsolen direkt till en PC eller Mac. Streamingen är begränsad till 720p-upplösning vid upp till 60 fps (540fps/30p standardinställning) men kan vara ett smidigt sätt att fortsätta spela medan TV:n är upptagen av andra i hushållet.

I sin senaste Playstation-video berättar Sony mer om nyheterna i firware 3.5, bland annat ett nytt offlineläge, notifieringar från vänner som går online och schemalagda spelevent.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Martin Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Martin
Gäst
Martin

Ni skriver PC och Mac, men ni menar Windows och OS X. PC och Mac syftar på hårdvaran, dessutom är en Mac en PC så det blir redundant. Med tanke på vilken sajt ni driver borde ni anstränga er lite mer och använda termerna på ett korrekt sätt. Att folk är generellt sett är slarviga och använder dessa termer fel är ingen ursäkt att ni ska göra det. Tvärt om borde ni vara noga med att använda termerna rätt i utbildade syfte.