OnePlus 3T är nu officiellt presenterad och grundreceptet är sig likt. Kraftig hårdvara till en rimlig peng men nu kommer telefonen även att säljas i Sverige.

OnePlus har varit något av en komet på smartphone-marknaden de senaste åren. Företagets telefoner har sålt som smör trots att det varit minst sagt knepigt att få tag på modellerna. OnePlus har inte sålts i vanliga butiker och inledningsvis var det bara inbjudna konsumenter som fick chansen att beställa.

Med OnePlus 3T blir det annorlunda. Det nya flaggskeppet har nu presenterats och telefonen har sedvanligt riktigt kraftfulla specifikationer. En åttakärnig Qualcomm Snapdragon 821 systemprocessor paras med 6 gigabyte LPDDR4-minne och upp till 128 gigabyte lagring. Skärmen är precis som i sin föregångare OnePlus 3 på 5,5 tum med 1080p-upplösning. AMOLED-skärmen har en pixeldensitet på 401 pixlar per tum och det finns möjlighet att kalibrera skärmen i telefonen eller aktivera sRGB-läge för bättre färgåtergivning.

OnePlus 3T ska vara kittad för livestreaming

Huvudkameran är på 16 megapixel och kommer med både förbättrad optisk bildstabilisering samt elektronisk bildstabilisering. Även selfiekameran är nu baserad på en 16 megapixelsensor och ska ge betydligt bättre självporträtt men även kvalité vid livestreaming från telefonen.

Noterbart är att OnePlus 3T som är en vidareutveckling av populära OnePlus 3 även fått ett större batteri under huven. 3 400 milliamperetimmar (mAh) mot 3 000 mAh i föregångaren. Även laddningen av batteriet ska gå riktigt snabb med upp till 60% batterikapacitet efter endast 30 minuters laddning.

Själva telefonen tillverkas i ett aluminium unibodyskal och har en profil på 7,35 millimeter. Telefonen kommer i färgerna gunmetal eller soft gold. Telefonen kommer att drivas av OnePlus Oxygen operativsystem som baseras på Android 6.0. Tillverkaren meddelar dock att en uppdatering till Android 7.0 kommer senare i år.

128GB lagring för under 5 000 kronor

OnePlus 3T kommer att bli tillgänglig i Sverige den 28 november. Prislappen landar på 4 295 kronor inklusive moms för 64GB-modellen och 4 795 kronor för 128GB-modellen.

Svenska Smartphoneguiden

Smartphones på Prisjakt.se

Rubrik

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
this Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
this
Medlem
this

OnePlus 3 kunde ju beställas till Sverige från deras svenska delsida. Men ni kanske syftar på att den kommer kunna köpas i svenska butiker nu också?