Samsung Galaxy S8 lyser med sin frånvaro på MWC2017 men nu avslöjas telefonens slutgiltiga design och närmast heltäckande skärm i en läckt pressbild.

Samsung laddar inför lansering av nya flaggskeppet Galaxy S8 den 29 mars och ryktesmaskinen har fått upp farten ordentligt. Senast i raden av rapporter kommer från erkände Twitterbloggaren evleaks som tenderar att locka fram äkta rapporter på olanserade produkter. I pressbilden som publiceras på Twitter kan vi återigen skönja den närmast heltäckande skärmpanelen. Endast en tunnare ram på ovan, och undersidan av telefonen ligger utanför själva skärmen. I övre skärmramen hittar vi inte bara en kamera och ljussensor utan även den omtalade iris-scannern.

Samsung Galaxy S8

Galaxy S8 lanseras 29 mars

Samsung har ännu inte bekräftat några specifikationer för Galaxy S8 men företaget avslöjade på MWC 2017 att telefonen ska presenteras officiellt den 29 mars. Telefonen sägs dock få riktigt imponerande specifikationer där instegsmodellen får en skärm på 5,8 tum och toppmodellen S8 Plus får en skärm på hela 6,2 tum. Tack vare skärmarnas omslutande design, tunna skärmramar och 18:9 format ska telefonerna dock kännas förhållandevis smidiga relativt sin skärmstorlek.

Topp 6 smartphones på Prisjakt.se

Rubrik

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid