Netflix har en rad olika funktioner som kan vara bra att känna till. Allt från en bättre säkerhetsöverblick till att gömma din visningshistorik går enkelt att komma åt på plattformen. Nu ska vi gå igenom de bästa tipsen för Netflix-användare.

Netflix har blivit en riktigt mastodontplattform sedan dess lansering. Streamingtjänsten har mer än tvåhundramiljoner konton men hur många känner till några av de dolda funktionerna på plattformen? Visste du att du till exempel kan ändra hur undertexterna ser ut? Eller att du kan redigera din visningshistorik så den inte visas för någon annan som använder ditt konto? Låt oss ta en titt på de bästa tipsen!

Hur du ändrar utseendet på undertexter i Netflix

Undertexter som du vill ha dem

En smart funktion hos Netflix är att användare kan anpassa utseendet på undertexterna. Något som kan komma väl till hands om man har svårt att se undertexterna i standardutförandet eller om man bara vill att de ska se ut på ett annat sätt. Ovanstående artikel går igenom stegen du måste ta för att göra undertexterna så som du vill ha dem.

 

Radera din Netflix-historik – göm pinsamma serier

Redigera din visningshistorik

Har du tittar på en film eller serie du skäms för att ha på startsidan för din profil? Kanske har du fortsatt kolla på en serie du lovat en kompis eller partner att bara titta på i deras sällskap? Det är fullt möjligt att dölja dina spår och i denna artikel går vi igenom exakt hur man gör.

 

Är ditt Netflix hackat – kolla vilka enheter som har tillgång

Få koll på vem som använder ditt konto

Har du misstankar om att ditt konto kan vara hackat finns det ett väldigt enkelt sätt att dubbelkolla. Ovanstående artikel går igenom hur du får full koll på vilka enheter som använts för att logga in på ditt konto.

 

Så flyttar du Netflix-profiler till egna konton

Flytta en profil till ett eget konto

Börjar du oroa dig för extraavgifter nu när Netflix tar i med hårdhandskarna när det kommer till delade konton? Ovanstående artikel förklarar hur du tar en profil och gör den till ett eget konto. Detta utan att visningshistorik, personliga undertexter eller andra inställningar går förlorade.

 

Netflix-hushåll och extra medlem – kostar 49 kronor, så gör du

Så funkar ett Netflix-hushåll

På tal om att flytta profiler till egna konton kan det vara värt att ta en titt på ovanstående artikel innan man börjar kosta ut profiler från sitt konto. Artikeln går igenom exakt vad som räknas som ett ”Netflix-hushåll” och vad som är i riskzonen för att leda till extraavgifter.

 

Netflix med HDR och Dolby Vision – så får du det att funka!

Förhöj din visuella upplevelse

Denna artikel går igenom vad High Dynamic Range (HDR) och Dolby Vision faktiskt är. Vi förklarar även vad du behöver och hur du går till väga för att använda teknikerna när du tittar på Netflix.

 

Dolby Atmos på Netflix – så får du det att funka!

Så fungerar Dolby Atmos och Netflix

Det är inte bara bilden som kan få ett rejält lyft utan ljudet kan också få en helt ny dimension med Dolby Atmos. Artikeln här ovanför beskriver vad Atmos är, kraven på ditt hembiosystem om du vill använda det. Samt hur du kan använda tekniken när du tittar på Netflix.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid