Cyberpunk 2077 lanserades i ett minst sagt opolerat utförande. CD Projekt RED har dock spenderat de senaste åren med att polera upp spelet. Utvecklaren har även bekräftat att mer Cyberpunk är på väg och då kan vi till och med få flerspelarlägen.

CD Projekt RED tog omkring tre år på sig att polera upp Cyberpunk 2077 till den nivå kunder förväntade sig vid lanseringen år 2020. Spelet har fått motta mycket negativ kritik under dessa år på grund av dålig optimering och otaliga buggar. Trots detta har CDPR inte gett upp på Cyberpunk-universumet och bekräftat att en uppföljare kommer lanseras någon gång i framtiden.

Inte mycket information om uppföljaren till Cyberpunk 2077 finns att tillgå. Vi vet att spelet går under kodnamnet ”Orion” och att utvecklaren kommer byta ut sin spelmotor RED Engine för framtida spel. Dessvärre har vi inte fått någon ytterligare information om hur spelet kommer se ut ännu.

I en intervju med Reuters nämner Adam Badowski och Michal Nowakowski från CD Projekt dock att vi kan komma få se en uppföljare med flerspelarläge. Enligt Nowakowski överväger Orions designteam att implementera mer än en enspelarkampanj som var vad det första spelet erbjöd. Badowski nämner å andra sidan att spelet fortfarande är i konceptfasen. Detta innebär att man ännu inte har börjat bygga det faktiska spelet utan just nu går igenom vad man vill göra, vad man vill ha med i spelet och hur det ska implementeras.

Orion har just nu inget större antal personer som arbetar på projektet och vid årets slut förväntar man sig att omkring 80 personer ska arbeta på spelet. Just nu är det dock ”Polaris” som är studions största fokus. Polaris är kodnamnet för nästa spel i The Witcher-serien som ska bli den första installationen i en ny trilogi. Således lär vi mer stor sannolikhet inte se någon lansering av Cyberpunk-uppföljaren förrän kanske 2027 som tidigast. Åtminstone inte om CDPR lärt sig av sina misstag och polerar spelet till en acceptabel nivå innan lansering.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid