Tidigare i år genomförde Microsoft sitt största uppköp någonsin då man köpte upp VoIP-tjänsten Skype för 8.5 miljarder dollar. Kort efter att rykten på wall street kommit ut om affären släppte Microsoft ett pressmeddelande där man sa att Skype ska integreras alla deras produkter i framtiden. Skype ska finnas tillgängligt i nästa mobila OS, Windows Phone 7.5 men integreringen med Xbox Live kommer dröja.

Så fort det kom ut att Microsoft köpt upp Skype släppte företaget ett pressmeddelande där man utlovade att Skype skulle integreras i nästan alla deras tjänster. Man var snabba me att göra en full integrering med Windows Phone 7.5, även känt som Mango men när resterande produkter som Lync, Outlook och Xbox Live får det verkar dröja.

Skype bland annat är integrerat i Windows Phone 7.5, men Xbox Live-stödet kommer dröja till senare

Integrering i Xbox Live var kanske det mest intressanta idag efter Windows Phone, men nu rapporterar Fudzilla att Microsoft i alla fall inte har någon kortsiktig produktplan för när detta ska ske. Det ska inte handla om en oförmåga att integrera det, utan att Microsoft fortfarande försöker lista ut bästa möjliga sätt att mata in det i Xbox 360 dashboard.

Nästa Xbox 360 dashboard-släpp utlovar nya funktioner som Bing search, YouTube-stöd och närmare integrering av sociala medier. Men Skype-stöd kommer som sagt att dröja till senare och som det ser ut idag är det våran 2012 som tidigast.

Relaterade nyheter:

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid