Under sitt pressevent i samband med årets E3-mässa visade Bethesda upp den första trailern för The Elder Scrolls VI. Ett spel som många har väntat på under en lång tid.

Bethesda hade en hel del nyheter att dela med sig under företagets E3-event. Bland annat avslöjades nya detaljer om spelet Fallout 76 som bli ett onlinespel. Starfield, ett sci-fi spel som tar spelarna på en resa genom rymden och som är studions första franchise på 25 år. Även sist, men inte minst: The Elder Scrolls VI.

Många har väntat ivrigt på den nya delen av The Elder Scrolls-serien. Dock har de senaste åren endast fyllts av olika versioner av The Elder Scrolls V: Skyrim på diverse plattformar. Bethesda hade även skapat en skämt-trailer där studion drev med sig själv och visade Skyrim för Amazon Alexa.

Nu är det äntligen på väg. Uppföljaren till Skyrim som så många har väntat på sedan Skyrim först lanserades för omkring sju år sedan. En kort video om The Elder Scrolls VI visades upp, men ingen information gavs.

Vi vet inte vart eller när spelet tar plats. Vi vet heller inte något lanseringsdatum eller ens under vilket år spelets är förväntat att lanseras. Det enda som står säkert just nu är att Bethesda jobbar på spelet och förhoppningsvis har vi mer information inom en relativt snart framtid.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid