Det långlivade och fortsatt populära onlinespelet World of Warcraft har tidigare ryktats lanseras till spelkonsoler. Rykten som nu blivit officiellt avfärdade av spelets utvecklare Blizzard.

Ett rykte som menade att onlinespelet World of Warcraft kan komma att lanseras till spelkonsoler började nyligen cirkulera. Detta efter att nyfikna datagrävare påstås ha hittat stöd för användandet av handkontroller inuti filerna för den kommande expansionen Shadowlands.

Detta tillsammans med lanseringarna av spelkonsolerna Playstation 5 och Xbox Series X är då vad som satte igång ryktesmaskinerna. Däremot har spelets utvecklare Blizzard nu utfärdat ett officiellt avfärdande av dessa rykten.

I ett uttalande till hemsidan Polygon ska Blizzard ha bekräftat att utvecklaren i dagsläget inte har några planer på att ta World of Warcraft till spelkonsoler. Detta trots att den kommande expansionen listats hos det brasilianska justitieministeriet för just kommande Xbox Series X. Något som Blizzard menar var något som skedde av misstag.

Trots att Blizzards uttalande inte utesluter möjligheten för att onlinespelet någon gång i framtiden får en konsolversion ser någon sådan inte ut att vara på väg inom snar framtid. World of Warcraft: Shadowlands kommer att lanseras någon gång senare under året.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Xelf Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Xelf
Medlem
Xelf

Spelar gärna med en kontroll på PC. Final Fantasy xiv är ett utmärkt exempel på lyckad kontroll i ett mmorpg. Xbox elite eller en vanlig xbox kontroll är väldigt effektiva. Den som inte testat rekommenderar jag testa snarast. Att luta sig tillbaks och köra en trådlös kontroller med 16/32/64 olika skills o spells är helt otroligt när man lärt sig det.