Den sista fredagen i november kallas Black Friday, en amerikansk tradition som på senare år spridit sig till Sverige och som brukar innebär rejäla reor hos återförsäljare – ett ypperligt tillfälle att handla julklappar. Vi har samlat svenska aktörer som du kan fynda hos under dagen!

Inför julhandeln kommer omsättningen hos svenska återförsäljare öka markant, men en readag som de flesta har gemensamt är Black Friday. Den sista fredagen i november, dagen efter thanksgiving, innebär stora och små prissänkningar där du brukar kunna hitta kap inte minst på elektroniksidan. Det kan med andra ord vara ett bra läge att hålla utkik efter julklappar till vänner och familj eller kanske införskaffa en datoruppgradering till dig själv.

Nedan följer en lista med länkar till återförsäljare som har Black Friday-rea:

Det är inte heller bara elektronikbutikerna som har rea, utan du kan även fynda billiga spel på både Steam, Origin, Spelbutiken och Greenman Gaming.

Annons

Artikeln kommer uppdateras successivt under dagen. Hittar ni några särskilt intressanta erbjudanden och fynd får ni gärna dela med er i kommentarsfältet!

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid