CES 2018 – Rykten och redaktionens största förväntningar

Rekordstora gamingskärmar och supersnabba TV-apparater är några de hetaste ryktena

6

Rekordstora gamingskärmar, större valmöjligheter för laptopgamers och supersnabba TV-apparater är några de hetaste ryktena inför starten av årets CES-mässa.

Redaktionen har anlänt i Las Vegas för en pangstart på teknikåret 2018 och börjar CES-veckan med topphemliga produktpresentationer. Johan och Anton smyger åt sidan på lyxhotellet Four Seasons i Mandalay Bay och bjuder på de senaste CES-ryktena och sina största förväntningar. Bland annat handlar det om en ny generation ultratunna gaminglaptops, rekordstora gamingskärmar och supersnabba TV-apparater.

Presenteras i samarbete med Huawei och LG

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

6
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
4 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AMD73MorkulMagnus Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Morkul
Medlem
Morkul

Varför är det så enormt fuzz om extremt stora skärmar? Förstår TV, till viss del men när det kommer till datorer så vill i alla fall inte jag ha mycket större en 30′ – 32′. Forskning har ju även visat att när man får skärmar som är ”för” stora så att pupillen måste göra större förflyttningar leder till huvudverk. Nej jag skulle vilja se en extremt bra skärm runt 30′ istället men det finns ju inte att få tag på. Börjar komma några 39′ 4K oled monitorer och har personligen tittat på Dells UP3017Q och var långt ifrån imponerad speciellt… Läs hela »

AMD73
Medlem
AMD73

När det gäller tv sitter man 3-4m i från. Rätt gött ha 75 tum eller mer då. När det gäller datorer så kanske du inte ska ha skärmen i ansiktet precis om det är 39 tummare? Ska man ha det i 4k tycker jag det krävs 40 tum drygt. Jag tycker det borde komma monitors på 70-100 tum.Avståndet till skärmen bestämmer jag själv. Jävla SVT och TV4 tex skiten vägrar man se. Jag har nu ips tv 65 tum och skulle vilja ha 80-90 tum och som monitor. Var jag sitter eller ligger till monitorn bestämmer jag själv. Eller vill… Läs hela »

Morkul
Medlem
Morkul

När jag arbetar eller spelar framför datorn vill i alla fall inte jag förstöra min kropp så jag sitter ergonomiskt. Då får du inte skärmen extremt långt ifrån dig.

Men även om du vill sitta som du vill så försvinner en hel del av spelglädjen om man sitter med brutalt stor skärm, personligen tycker jag inte alls om det. PPI är betydligt viktigare för min spelupplevelse än någonting annat, inkluderar hz på skärmen. Skulle gärna se 5K skärmar runt 30′ också, sätt ett par men då blir det extremt dyrt

Magnus
Medlem
Magnus

Håller med. Skulle också vilja ha en 30″ och gärna 2560×1600. Men priset sticker iväg något hiskeligt. De monitorer på 30″ jag har sett det har varit inriktade som kontorsslärm (arbetsskärm) och många gånger just 2560×1600 som denna. http://www.dell.com/ed/business/p/dell-up3017-monitor/pd 15
15 tusen är alldeles för mycket. Jag får nöja mig med en HP Omen 32″ 2560×1440 för 5 tusen. Tycker 27″ blir för litet i 2560×1440. Skulle däremot tänka mig en 30″.

AMD73
Medlem
AMD73

2560-1600 är ju en trevlig upplösning som går använda på relativt liten tum storlek på skärm. 2560-1440 kör jag på min 4k skärm på 65 tum. Funkar riktigt bra faktiskt. Har du sätt man släppt 65 tums tv som monitor nu.Säkert fet dyr. Men jag hoppas detta är startskottet. Jag älskar kunna ligga sitta stå från större avstånd till en mycket stor skärm. Riktigt praktiskt och nice. Perfekt kolla yuotube på och filmer och annat med.

AMD73
Medlem
AMD73