Google Chrome är den mest populära webbläsaren just nu. Med tanke på hur mycket tid många spenderar vid sin dator kan ett nytt tema göra upplevelsen trevligare. Låt oss gå igenom hur enkelt det är att installera ett nytt tema i Google Chrome och göra webbläsaren mer personlig.

Att ge Google Chromes utseende en renovering är förvånansvärt enkelt. Processen är faktiskt otroligt simpel och kan ge dig ett nytt utseende på din webbläsare på bara någon enstaka minut.

Börja med att öppna en ny flik i Chrome. Detta göra via antingen plustecknet bredvid dina nuvarande flikar eller genom att trycka ”Ctrl” och ”T” samtidigt. I denna blanka flik hittar du ”Anpassa Chrome” nere i högra hörnet. Via denna meny kan du sedan välja mellan olika kategorier av teman, besöka Google Web Store för att få en bättre överblick av tillgängliga teman eller till och med ladda upp en egen bild för att använda som bakgrundsbild på dina blanka flikar.

Efter att du har klickat dig in på den kategori av teman du är intresserad av och hittar ett tema du tror faller dig i smaken är det inte svårare än att bara klicka på bilden och Chrome får en ny bakgrundsbild för tomma flikar samt ett nytt färgschema.

Svårare än så är det inte att ge din webbläsare ett ansiktslyft. Det rör sig förvisso inte om några gigantiska skillnader utan det är kort och gott ett nytt lager färg. Ett nytt lager färg kan dock göra en stor skillnad om man tröttnat på Google Chromes helvita, sterila utseende efter att ha stirrat på det i x-antal timmar.

Har jag möjligheten att ha min katt som bakgrundsbild så kommer jag ha min katt som bakgrundsbild.

Nu vet du hur du gör Google Chrome mer anpassat efter eget tycke. Vare sig det bara rör sig om ett nytt lager färg eller ett tema du själv knåpar fram med egen bakgrundsbild och Googles färgkombinationer.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid