I sjätte avsnittet av TechBubbel snackar vi om privatkopieringsavgiften för smartphones och Copyswedes vinst mot Telia, om dagens värld av trådlös hörlurar och hörlursportsfria mobiler, om Apples Netflix-utmanare med en galen uppsättning Hollywood-kändisar.

I veckans avsnitt av TechBubbel lyfter vi en ganska het potatis med en infekterad diskussion om privatkopieringsavgiften. Vad är det egentligen som händer och varför anses Spotify vara privatkopiering? Utöver det har Anton testat ett par trådlösa hörlurar, Jabra Elite Active 65t och vi spekulerar i huruvida Apple kan konkurrera med Apple när det gäller riktigt bra TV och film.

Spela TechBubbel #006: Det är inte Copyswedes fel

Veckans ämnen

00:07:52 – Copyswede och smartphones
00:46:32 – Trådlösa hörlurar, test av Jabra Elite Active 65t
01:11:24 – Apples Netflix-utmanare
01:27:21 – Veckans Facepalm
01:29:39 – Veckans bubbel

För dig som är nyfiken på Jabras trådlösa hörlurar finns här ett bildgalleri för Jabra Elite Active 65t som efter flera månaders trogen tjänst erövrade en rekommendation i Techbubbel. Hela utlåtandet om hörlurarna hör du i dagens avsnitt av Techbubbel.

Vi vill höra från dig! Har du frågor, förslag på ämnen eller bara vill säga något, skicka ett mail till techbubbel@surfa.se.

Missade du förra avsnittet? Lyssna på det här!

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid