I veckans avsnitt av TechBubbel är vi på plats i Las Vegas för världens största teknikmässa, CES 2019. Vi pratar om de viktigaste nyheterna och trenderna, om vad vi tyckte var ballast, allt från OLED och TV-väggar till artificiell intelligens och klädvikarmaskiner.

Det är åttonde gången för Anton och fjärde för Joel. CES fortsätter ändå att fascinera och fortsätter att vara en av årets viktigaste händelse. Med 4 400 utställare och över 180 000 besökare är CES 2019 en gigantisk mässa. Efter en vecka på mässgolvet är det dags att sammanfatta veckan i ett avsnitt av TechBubbel.

Spela TechBubbel #009 – TV-vägg och röstkrig på CES 2019

Veckans ämnen

00:10:54 – TV-vägg och OLED
00:35:26 – Röststyrning med Alexa och Google
00:52:48 – AI och maskininlärning
01:14:11 – Coolaste från CES 2019
01:24:26 – Veckans Facepalm
01:28:02 – Veckans bubbel

Utlovad bild från hotellrummet.

Vi vill höra från dig! Har du frågor, förslag på ämnen eller bara vill säga något, skicka ett mail till techbubbel@surfa.se.

Missade du förra avsnittet? Lyssna på det här!

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

5
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
4 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JBAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
JB
Medlem
JB

För mycket bubbel (svammel) om själva mässan, håll er till teknik.

Anton Karmehed
Admin

Haha tråkmåns JB! 😛
Vet att det finns en hel del som undrar hur det faktiskt går till på en mässa men om det inte är intressant är det bara att spola förbi., tror det var första 10min av 1,5h podd som handlade lite mer generellt om mässan. Hoppas övriga ämnen föll i smaken iaf! 🙂

JB
Medlem
JB

Tråkmåns – måhända, men hur som, ni missade att ange ämne (mäss…) för 00:00:01 – 00:10:53.

Anton Karmehed
Admin

Ah det är bara så vi valt att presentera index, vi snackar alltid lite ”dösnack” i början av podden och denna gången var det om Vegas och mässan. Ska snacka med Joel om det kan vara värt att specificera även det, just nu specificerar vi bara de ”riktiga” ämnena för att man ska kunna hitta till dem direkt. 🙂

JB
Medlem
JB

Oki, då skippar jag den inledande sekvensen i fortsättningen (men tänk om ni ändå nämner något…), eller väljer helt enkelt ur listan vilket som intresserar mig (LED hoppar jag;).