Asus och In Win visar monstersystem med 980 Ti SLI i motorstyrda H-Tower

In Win och Asus bjuder på vacker och kraftfull PC-konst i Taiwan

3

Komponenttillverkaren Asus visade upp en riktig monsterdator under sitt pressevent på måndagen. Datorsystemet med bland annat dubbla vattenkylda Asus ROG 980 Ti Posedion-grafikkort presenterades i In wins ännu ej officiellt lanserade H-tower, ett aluminiumtorn med motorstyrda chassisidor.

In win H-tower var onekligen en av största dragplåstren efter Asus presskonferens och konstigt vore annars. Det motorstyrda aluminiumchassit såg närmast ut som en sprängskiss av en dator och gjorde ett ypperligt jobb att isa upp de kraftfulla komponenterna från Asus.

Chassit som kommer att presenteras officiellt av In win senare under veckan använder sig av en integrerad motor för att öppna och stänga chassit närmast likt en gigantisk aluminiumblomma.

Bakom de robusta aluminiumpanelerna hade Asus tryckt in idel kraftfulla komponenter med sitt Rampage V Extreme-moderkort parat med en vattenkyld Intel Core i7-5960X CPU och dubbla hybridkylda Asus GTX 980 Ti Poseidon anslutna till ett Bitspower-vattenkylningssystem. Som avrundning hade Asus tryckt in 128 gigabyte DDR4-minne från G.skill fördelat på åtta 16 gigabyte-moduler.

Specifikationer:

  • Asus Rampage V Extreme
  • Intel Core i7-5960X
  • 128GB DDR4 Gskill minne (8x16GB)
  • 2 x Asus ROG 980 Ti Poseidon
  • Bitspower vattenkylning
  • Inwin H-Tower chassi

Asus kommer inte att sälja systemet själva utan använda Computex som ett sätt att visa upp ROG-certifierade komponenter som ska gå bra att matcha med Asus egna ROG-produkter.

Vi kommer att ett fortsatt vakande öga efter fler galna och häftiga system på mässgolvet!

Relaterade artiklar

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FezzeGadgetyYellowBee Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Andreas Zetterqvist
Medlem
Andreas Zetterqvist

Jag tar två :-*

Gadgety
Medlem
Gadgety

Nice chassi. Ser lättmeckat ut. Men räcker kylningen?

Fezze
Gäst
Fezze

#2, dubbla fläktar på varje grafikkort på vattenkylningsblocken och 3st fläktar på själva radiatorn, känns som att det borde räcka!